Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Data intrării în vigoare: 25 mai 2018

Această Politică de Confidențialitate arată cum colectăm și utilizăm informațiile, care ar putea include datele personale pe care le furnizați pe website-ul www.arismeridian.ro

Aris Meridian, cu sediul în Strada Fermelor, nr.75, cod poștal 610252, localitate Piatra Neamț, județul Neamț, utilizează datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

Informații personale pe care le colectăm:
a. Numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon;

b. Data sosirii și a plecării, cereri speciale, preferințele serviciilor și al tipului de cameră;

c. Rezervări – utilizăm datele dvs. personale pentru a administra rezervările online;

d. Servicii clienți – utilizăm datele dvs. personale pentru a vă oferi serviciul necesar de cazare.

În anumite cazuri, putem să utilizăm informațiile furnizate, care pot să includă și date cu caracter personal, pentru a rezolva clarificări juridice, reclamații sau investigații și pentru a se conforma solicitările legale din partea organelor de drept.

Putem utiliza datele personale pentru scopuri de securitate. Datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terțe părți, cum ar fi autoritățile de aplicare a legii, conform legii.

Utilizăm datele dvs. pentru interesele noastre legitime, cum ar fi furnizarea conținutului cel mai potrivit pentru website, e-mailuri și newsletter-uri, promovarea serviciilor noastre pe website-ul nostru, precum și pentru detectarea administrativă, fraudă și în scopuri legale.

Putem să utilizăm datele dvs. pentru activități de marketing și conform legii. În cazul în care utilizăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct, precum newsletter-uri și comunicări privind servicii noi sau alte oferte vom include și un link de dezabonare pe care îl puteți utiliza dacă nu doriți să vă mai trimitem mesaje.

Este posibil să comunicăm sau să luăm legătura prin e-mail, telefon, poștă /curierat sau SMS, în funcție de datele de contact pe care le partajați cu noi, pentru a confirmarea rezervării, ora sosirii sau alte cereri pe care le-ați făcut.

Utilizarea datelor dvs. poate fi necesară pentru a efectua contractul pe care îl aveți cu noi. Dacă utilizați serviciile noastre pentru a face o rezervare online, vom utiliza datele dvs. pentru a finaliza și administra rezervarea în baza contractului pe care îl avem cu dvs.

Vom păstra informațiile dumneavoastră, care pot include date personale atât timp cât considerăm că este necesar să vă furnizăm servicii, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea și pentru a preveni frauda sau alte activități ilegale. Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate.

Puteți să vă controlați modul în care datele dvs. personale sunt utilizate de noi. Puteți face acest lucru în următoarele moduri:

a. puteți solicita o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs.;

b. puteți cere să corectăm datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră;

c. în anumite situații, ne puteți cere să ștergem datelor personale pe care le deținem despre dvs. sau să vă opuneți anumitor moduri în care vă folosim datele personale;

d. în cazul în care vă folosim datele personale pe baza consimțământului dvs., aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment sub rezerva legii aplicabile.

Dacă aveți întrebări puteți sa ne contactați prin e-mail la adresa: arisdiaconu@yahoo.com

Scroll to Top
Scroll to Top